Лошото време създаде проблеми по пътищата в страната тази нощ.

Временно е ограниченo движението по път ІІІ-866 Смолян - Девин в участъка между с. Широка лъка и с. Стойките. Пътят е подкопан от придошлата река и е опасен за преминаване.

Обходен маршрут: Смолян - Асеновград - Кричим - Девин и обратно.

Движението се регулира от пътна полиция.

Това съобщиха от АПИ.

Временно е ограничено движението по път ІІІ-104 Невестино - Бобошево поради активно свлачище след разклона за с. Вуково в посока Невестино.

Обходен маршрут: през АМ "Струма".

Движението по път ІІІ-865 Мадан - Ардино при разклона за Букова поляна се осъществява двупосочно в една лента поради паднала скална маса. Движението се регулира от пътна полиция.

Временно движението по път IIІ-1903 Г. Ковачев - Елешница в района на Елешница се осъществява двупосочно в една лента поради свличане на земна маса. Движението се регулира от сигналисти.

Временно е ограничено движението по път II-19 Банско - Гоце Делчев в района на с. Буково поради свличане на скална маса. Шофьорите изчакват на място.

Временно е ограничено движението по път І-1 /Е-79/ Благоевград - ГКПП Кулата в района на Кресненското дефиле в двете посоки, поради свличане на земна маса и наводнения. Шофьорите изчакват на място.

Критична е ситуацията в община Неделино след проливни дъждове

Критична е ситуацията в община Неделино след проливни дъждове

Особено критично е положението с увеличаващото се ниво на река Неделинска

Ограничено е движението по път ІІІ-867 Златоград - Бенковски. Пътното платно е залято от придошлата вода от коритото на р. Върбица в гр.Златоград. Обходен маршрут: Златоград - Неделино - Долен - Бенковски.

Временно движението по път II-62 Кюстендил - Дупница от км 15 до км 37 се осъществява с повишено внимание поради силни валежи и наводнени пътни участъци.