Бургаският офис на Делегацията на българските социалисти в ЕП стана обект на посегателство, пишат от пресцентъра на социалистите и питат: "Кой се страхува от БСП? Такива избори ли да очакваме?!"

По техни данни неизвестно лице е счупило витрината, както и намиращия се зад нея телевизор, излъчващ рекламни клипове за работата на Делегацията на българските социалисти в морския град.

Снимка 408707

Източник: Пресцентър БСП

От ръководството на БСП-Бургас осъждат тази вандалската проява. Червените бургазлии се надяват и зад посегателството да не стои политически съперник.

"В навечерието на предстоящите избори за ЕП подобен род провокации са недопустими за страна, изповядваща демократичните ценности", пишат още те и допълват, че се надяват органите на реда да си свършат работата и да открият извършителя.

БСП диша във врата на ГЕРБ за евровота

БСП диша във врата на ГЕРБ за евровота

Най-важен е евровотът за симпатизантите на БСП и ГЕРБ - близо 80%

По данни на Областната дирекция на МВР в Бургас сигналът за случилото се с офиса на делегатите на БСП в ЕС е подадено около 16.20 часа вчера, 24 февруари.

Установено е, че някой е хвърлил по витрината на офиса базалтова бетонна плоча. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.