Треньорът на ЦСКА Павел Дочев призна пред Topsport.bg, че ще чака ирландския нападател Килиън Шеридън до края на седмицата. Ако стрелецът на Селтик не се появи в София дотогава, то неговият трансфер при "червените" може да се смята за провален.

Що се отнася до другия, спряган за трансфер на "Армията" - Джузепе Коцолино, то Дочев заяви, че той почти сигурно няма да играе в ЦСКА.

"Действително, Коцолино се отдалечава от ЦСКА, не мога да кажа дали е заради високи финансови претенции, тъй като не аз движа тези неща. Шеридън го очакваме за последно до края на седмицата, ако не дойде дотогава, няма да играе за нас"

"Що се отнася до случая със Спас Делев, това са дребни неща, които излизат от кухнята и се създава излишно напрежение. Този случай няма нищо общо със случая с Коце Стоянов в Австрия. Пак казвам, това са дребни детайли, за които няма смисъл да се говори", заяви Дочев пред Топспорт.

Треньорът на ЦСКА коментира и предстоящото дерби с Левски, но отказа да назове титулярния си състав.

"Ще имаме още две тренировки до самия мач. Не съм от тези хора да се правя на интерес да крия състава, но в момента не мога да го кажа. Не знам на тренировката какво може да стане с даден футболист", заяви немският възпитаник.

"Говорих с играчите. Настроени са за дербито. Ще тръгнем много по-сериозно отколкото в мача с Олимпиакос. Съставът няма да е кой знае колко по-различен от този в предните контроли с Ком-Миньор и кипърците . Това са играчите, с които разполагам", завърши Дочев.