Перлата на Левски Гара Дембеле вече получи статут на звезда в България. В същото време, имиджът му в Европа продължава да расте с всеки изминал ден.

Цял куп отбори вече се оглеждат за французина от малийски произход, но за момента от Левски нямат никакво намерение да се разделят с него.

Най-сериозен интерес към нападателя има от холандския гранд Фейнорд, който дори обмисля да прати свои съгледвачи на мачове срещу АИК. Все пак, финансовият шеф на „сините" Константин Баждеков със сигурност се надява да прибере много солидна сума за Дембеле, когато дойде моментът той да напусне клуба.

Междувременно, реномиран сайт, който оценява футболистите в европейските първенства също даде високо мнение за 23-годишният футболист на Левски. Изданието отбелязва, че Гара е вкарал невероятните 9 гола в първите си 6 мача, а на всичкото отгоре е имал участие в почти всяка голова атака на отбора от „Герена". Сайтът, който е следен от много чужди мениджъри е публикувал и видео с първите попадения, които Дембеле наниза за Левски.