Ден преди мача с Калиакра старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че е забранил в тима да се говори за предстоящия в четвъртък мач с Рапид (Виена). "Тимът от Каварна няма какво да губи. Те ще играят с по-освободена психика. Затова ние трябва да бъдем внимателни във всеки един момент от мача.

Да бъдем изцяло дисциплинирани. И докато не завърши мача с Калиакра съм забранил да се говори за Рапид", категоричен бе наставникът на "армейците" относно предстоящия мач от Лига Европа на ЦСКА с виенския гранд в София идния четвъртък. За включването на Тибони в групата за двубоя с каварненци македонския наставник отговори:

"През седмицата Тибони показа голямо старание в тренировките, отбеляза и голове в контролата с Доростол и съвсем логично реших да го вкарам пак в разширения състав за утрешния мач. Радващото е, че вече имаме по-малко контузени футболисти. В игра се завръща и Сашо Тонев. Също така смятам, че след наказнието, което наложих на Нелсън след мача с Порто го виждам променен към добро", допълни Гьоре.

За това дали ЦСКА изпитва затруднения когато трябва да играе и в шампионата и в евротурнирите Йовановски сподели: "Вижте, не искам да си имам алиби за създалата се ситуация, но трябва да променям нещата около физическото състояние на футболистите. Физическата издръжливост не може да се смени с магическа пръчка за ден, два или седмица. Трябва ми по-дълго време, за да може отборът да е в съвсем отпимална форма. Но смятам, че сме на прав път", обнадеждено завърши старши треньорът на "армейците" Гьоре Йовановски.