Димитър Димитров е отклонил офертата да стане треньор на Левски, научи Topsport.bg. Херо бе смятан за абсолютен фаворит за нов наставник на "сините" от лятото, но по наша информация той няма да поема отбора.

Херо проведе разгвор със собственика на Левски Тодор Батков. За това призна както самият Димитров, така и Батков. След края на шампионата, когато Херо се прибира в България, се смята, че трябва се срещне с представители на ръководството на отбора. На нея би трябвало да се обсъдят параметрите на контракта на наставника с отбора.

Димитров обаче сериозно е размислил и не желае на този етап да се връща в Левски, където напрежението е доста голямо. Вместо това, почти сигурно Херо ще остане в Саудитска Арабия, където в момента води тима на Ал Кадисия. Той вече отразя и кипърския Олимпиакос (Никозия), където преди това вариант бе и Илиан Илиев.

Все пак, не е изключено в края на май да има среща между Тодор Батков и Димитър Димитров, на която адвокатът да пробва да придума Херо да стане треньор на Левски. Към момента обаче шансовете за това изглеждат повече от минимални.