Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев сподели в интервю за "Topsport.bg", че нападателят Мартин Камбуров ще започне сезона на "Надежда". Тонев каза също, че новите попълнения в отбора не са взети "на килограм", а са били следени достатъчно дълго време.

"От медиите научавам, че Мартин Камбуров ще ходи в различни чуждестранни отбори. Засега никой не се е свързвал с нас, така че той ще започне сезона като футболист на Локомотив", сподели Тонев пред "Topsport.bg".

"Всичко нови играчи, които дойдоха при нас, бяха наблюдавани от доста време. Не сме взимали никой на килограм, няма и да вземем. Сега е рано да се каже дали селекцията е била сполучлива.

Дали ще поправим фаталните грешки от миналия сезон - ще ви кажа след V-ия кръг на първенството. Тогава вече ще имаме ясна представа как върви отбора. Резултатите от контролите нямат значение. Проверките са, за да се обиграе отбора. Важното е как ще се справим в двубоите от първенството", каза още босът.

Запитан за бъдещето на Дерек Асамоа в клуба, Тонев отговори така: "Засега няма нищо ново. Не ме питайте повече, за да не се чудя какво да ви отговоря".