Президентът на Левски Тодор Батков обяви, че няма да продава клуба. След като седмици наред медиите спекулираха с твърденията, че руската „Внешторгбанк" ще изкупи акциите на адвоката, сега той категорично отрече тези твърдения.

Наред с това, Батков не пропусна да подкачи и ЦСКА и скандала с допингираните играчи там. Според „синия" президент е „лошо, че допингът е клубна политика" при „червените".

„Много журналисти се упражняваха на мой гръб в последните дни, но гърбът ми е достатъчно широк и може да продължават. Аз няма да продавам Левски. Няма никаква аналогия между купуването на клуба през 1998 от Майкъл Чорни и сегашната ситуация. Договорът с новия спонсор още не е подписан, но ще стане факт през януари", оповести Батков, който разясни и функциите на новоназначените в клуба Иво Тонев и Стилиян Шишков.

„Иво Тонев е предложен за шеф на Управителния съвет и ще стане такъв, след като се раздели с Локо (Сф). Стилиян Шишков ще работи в Левски, той е дал принципното си съгласие. Уважавам мнението на феновете, но ми омръзна толкова години да няма никакво развитие относно маркетинга. Затова идва той  и с това ще се занимава. Неговите функции нямат нищо общо с тези на Баждеков", отсече адвокатът.

„Пинто е първият нов футболист, ще се постараем да дойдат още поне двама.Има един единствен освободен до момента и това е Марко Видович."

Мариян Огнянов е изваден от първия отбор. Утре ще се срещнем и ще решим какво да правим с него."

„Тони Калво засега остава, ще си води нормална подготовка. Рисп също ще тренира с тима".

Батков отговори и на слуховете, че увеличава дела си в Левски, за да може по-лесно след това клубът да премине в ръцете на новия си собственик.

„Половината пари, които ги давам за издръжка, ги давам чрез мои фирми под като заеми. После вместо да си връщам заемите, го правя под формата на акции. Капиталът на клуба трябва да бъде увеличен в пъти. Парите, които с въртят в него са 12-13 милиона, а сега капиталът е 500 000, което не е реално", обясни накрая Батков.