Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че няма проблеми Гара Дембеле и Базил де Карвальо да сформират тандем в атаката на „сините". Така Гонзо опроверга информациите, че Дембеле ще бъде продаден на всяка цена, а с парите ще бъде финансиран трансферът на Карвальо.

„Базил де Карвальо вече официално е футболист на Левски. Той премине физическите тестове. Трансферната сума е по-висока от тази, която платихме за Дембеле", сподели Гонзо.

„С привличането на Каральо и още един футболист, който да играе отдясно в атака, селекцията на Левски ще приключи. Няма да продаваме Гара Дембеле на всяка цена. Ако някой клуб даде исканата сума от Левски, той ще напусне, но ако това не се случи, няма проблеми да играе в атака с Карвальо", каза още директорът.

Самият Карвальо позира с екипа на Левски в началото на тренировката на сините. Нападателят ще играе с номер 19.

„Договорът на Бензукан е прекратен. С Гошо Петков ще разтрогнем по взаимно съгласие. Нормално е да се разделим, тъй като той показа много слаба форма в последно време и не заслужава място в отбора. Левски ще плати неустойка на футболистите, които напускат", каза още Гонзо.