Дългогодишният изпълнителен директор на БФС Иван Вуцов прояви солидна доза жестокост към новия национален селекционер Ивайло Петев. Според Вуцов, на този етап мястото на Петев не е начело на България, съобщава topsport.bg.

"Нямам представа как ще я карат там. Ивайло Петев няма необходимия опит. Не го подценявам. Може да стане най-добрият, но все още не е готов за треньор на България. Можеше да се заложи на опитни специалисти като Стойчо Младенов, Пламен Марков или Георги Василев. Те все пак още не са приключили с треньорската си кариера.

На Петев какво ще му каже някой играч: "Айде, бягай оттук, нали те познавам как те съблякоха в Левски, а ти сега ще ме учиш".

Вуцов все пак се усети, че малко прекали с нападките и заяви:

"Това май не трябваше да го казвам. Представям си сега какви заглавия утре ще излязат. Но аз съм искрен и директен, казвам каквото мисля".

"В Левски не трябва да се действа на парче. Там е нужен хирург. Мен ме смениха, защото след като станах шампион, на следващата година бях втори. За Левски второто място е все едно си изпаднал", каза още Вуцов.