Онлайн платформата Nostrabet.com е създадена, за да помага на тези, които обичат да залагат онлайн на спортни събития. Професионалистите, които стоят зад нея са с богат опит в онлайн залаганията и могат да бъдат полезни с широка гама от информация, контакти, статистики, коментари.

Експертни ревюта и анализи
Освен, че Nostrabet.com помага да бъдат избрани правилните спортни събития, на които да се заложи, консултантите й могат да насочат „играчите” към най-добрите букмейкъри, които да предложат най-добрите коефициенти, бонуси и промоции. Съветите и коментарите на специалистите от платформата са подплатени с много статистика, прясна информация, оптимални възможности за залог и правилен букмейкър за целта.
В анализите пък ще могат да се види „раздробен” стилът на игра на даден отбор или да се открои някои тънкости, убягвали в началото.

Съвети към начинаещите
Целта на Nostrabet.com е да не се допусне залагане без подготовка и проучване на ситуацията и предварително изготвяне на стратегия, което ако се случи, най-често води до загуба на пари.
Nostrabet.com са ориентирани главно към новаците в залаганията. Те няма да изберат най-лъскавите коефициенти, а най-правилните. Целта им е освен адреналина на залагането да се постигне и съвършена безопасност и всичко това съчетано със стремеж за най-високи възможни печалби.

Помощ при регистрация
Nostrabet имат специална част към всяко от ревютата си, в която споделят стъпките за лесна и бърза регистрация в избрания от вас букмейкър. По този начин Вие може да избегнете затрудненията с верификацията на акаунта.

Прогнозите на Nostrabet.com
Прогнозите на онлайн платформата включват всички двубои от елитните първенства на петте топ първенства в Европа – Англия, Испания, Франция, Германия и Италия.
Избрани са най-добрите букмейкъри за българския пазар - Efbet, Betfair, Bet365, Sportingbet и Pinnacle Sports. На платформата има инструкции за това как да бъдат избрани по-добри букмейкъри. За новата онлайн платформа е изключително важна и обратната връзка от клиентите. Негативни мнения за даден букмейкър няма как да му помогнат да е сред препоръчаните от тях и именно по тази причина се предлагат само тези с най-добрите отзиви.
Нострабет предлага на посетители информация за това как да изберем правилния букмейкър, като са разделили сайтове на лицензирани и нелицензирани. Повечето от предложенията им включват букмейкъри, които имат лиценз от Държавната комисия по хазарта. Като цяло от Нострабет са се постарали да включат в своя портал модерните разплащателни методи и връзки с контакти (адреси и телефони) към всеки един от анализираните букмейкъри. Критериите, според които анализират и класират сайтове са: Дизайн и структура, грижа за клиентите, предлагани коефициенти и възможности за залози.

В Nostrabet.com ще откриете и информация за това как да се свържете с експертите, които правят ревюта на всички сайтове за залози. За тези от вас, които са фенове на безплатните прогнози може да прегледате какво публикуват на страницата си във Facebook или в своя Goolge+ профил.

Официални връзки:
Връзки към сайта: Nostrabet.com
Facebook страница: https://www.facebook.com/nostrabet
Twitter новини: https://twitter.com/nostrabetbg
Google+ известия: https://plus.google.com/+NostrabetBG/about