Кметът на Каварна Цонко Цонев  не остана длъжен на президента на БФС Борислав Михайлов. Пред Topsport.bg финансовият благодетел на Калиакра изригна с мнението, че Боби Михайлов е "завършен глупак". Изказването на Цонев идва след като президентът на БФС го нарече "палячо".

Кметът на Каварна добави, че протестът на Калиакра ще продължи, но под друга форма. Цонев поясни, че и Берое ще се присъедини към "лигата на недоволните".

"Мога да кажа, че Михайлов е завършен глупак. Той е главатар на "бандата на кратунковците". Какво да коментирам човек, на който му липсват не първите 7 години, а първите 17. Нашият протест ще продължи, но под други форми. Няма да е като с този с Левски. Ще видите как. Мога да добавя, че и Берое се включи към нас и ни подкрепя", сподели кметът.

Цонев коментира и думите на Михайлов, че Калиакра ще понесе нужните последици от това, че не пожела да играе официален мач с Левски.

"Какво ще ни накажат. Само три точки. Това е ясно. Съжалявам, но законите в България не позволяват друго наказание. Няма как да ни наложат финансова санкция", допълни пред Topsport.bg Цонко Цонев.