Отборът на ЦСКА победи при гостуването си на Сливен с 3:1, след като до почивката губеше с 0:1. "Армейците" бяха на път да запишат нова срамна загуба през този сезон, но попадения на Акуаро, Тонев и Шеридън обърнаха развоя на мача.

Футболистите на Гьоре Ивановски започнаха срещата по обичайния през този сезон начин - бавно темпо, неадекватни подавания и липса на каквато и да било концентрация в отбрана. Логично от това се възползваха сливналии, които можеха да открият още в 12-ата минута, когато удар на Христов беше спасен от Чавдаров. Само 4 минути по-късно нападателят не сгреши. След като Бакалов се разходи между защитниците на ЦСКА, топката стигна до Деян Христов, който с премерен удар разпечата мрежата на ЦСКА.

След почивката футболистите на Сливен очевидно изчерпаха физическите си сили, а "армейците" опитаха да поглеждат по-често към противниковата врата. Това даде резултат и в 55-ата минута, превърналият се в голмайстор на тима Акуаро изравни с глава. Само 3 минути по-късно Тонев изведе "червените" напред в резултата след груба грешка в защитата на "войводите". Крайното 3:1 реализира новото попълнение Килиън Шеридън в 60ата минута.

СТАТИСТИКА