Изкуството няма и не може да има граници, иначе нямаше да е изкуство. Това е и веруюто на много улични музиканти, които правят уникален вид изкуство, като създават музика чрез различни предмети.

Японецът, който свири на плодове и зеленчуци

Японецът, който свири на плодове и зеленчуци

Този мъж ни спечели тотално

До момента сме попадали на какви ли не таланти, които използват чаши, бутилки, че дори и зеленчуци.

Дан Мейс обаче определено успя да ни очарова със своите възможности. Той е на 29 години, от Лос Анджелис, Калифорния. В едно от последните видеа в своя YouTube канал нагледно показва едно прекрасно музикално изпълнение. А за целта използва различни видове бутилки, туба за вода и метален кош.

"Добре дошли във "Виждането на звуците". Всъщност аз не мога да виждам звуци, но това, което мога да правя, е да използвам различни предмети, които ме заобикалят, за да създавам музика", казва в началото на видеото си Дан Мейс.

Той прави и кратка демонстрация на различните звуци, които издават при удар две бутилки с различна течност, след което пресъздава парчето "I Dance Monkey" на австралийската изпълнителка Tones and I по един уникален начин. 

"Някои хора просто не оценяват колко много работа е това. Истински шедьовър", пише един от последователите му в YouTube. Определено сме склонни да се съгласим, защото изпълнението ни впечатли страшно много.