По време на изложението "Defendory 2006", Интраком Defense Electronics подписа меморандум за разбирателство с ROMARM - най-голямата компания за отбранителна техника в Румъния с 15 производствени площадки и един изследователски център, съобщиха от компанията.

Меморандумът се отнася до партньорство в програми от взаимен интерес и допринася за развитието на сътрудничеството между гръцката и румънската отбранителна индустрия.

ИНТРАКОМ Defense Electronics представи широка гама от продукти и системи - крипто устройства SECLINE, VHF/HF радиостанции, системи за широколентова безжична комуникация, телеметрична апаратура за управляеми ракети и системи за вътрешна телефонна връзка за автомобили, предназначени за бойни действия, и военни кораби.

Освен това компанията направи демонстрации на живо на системите за вътрешна телефонна връзка и на системите за широколентова безжична комуникация. Компанията представи също така и своите дейности и технологични възможности в областта на сателитните комуникации.