ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ започна реализацията и предлагането на разширено интегрирано решение RingBackTones, включващо всички потребителски интерфейси (WEB/WAP/SMS/IVR). Общата стойност на проекта е приблизително 600 000 евро, съобщават от компанията.

TIM HELLAS сключи споразумение с ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, която е една от основните фирми в областта на системното интегриране. Целта на проекта е да се предложи разширено решение за RingBackTones приложение с по-големи функционални възможности, което използва част от съществуващата мрежова инфраструктура на TIM.

Тази услуга позволява на абонатите на TIM да избират и настройват чрез няколко различни потребителски интерфейса музика, която ще се чува като рингтон за хората, които им се обаждат. ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ проектира решението по начин, който позволява прозрачно за абонатите преминаване от съществуващото обкръжение към новото приложение RingBackTones без нарушаване на нормалното функциониране на услугата.

ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ е разработила и реализирала голямо портфолио от IN услуги и услуги от следващо поколение за фиксирани, мобилни и VoIP мрежи, които лесно могат да бъдат персонализирани според бизнес нуждите на оператора и изискванията на пазара.