Майка решила да припечели от продажбата на своето дете, като шестмесечната си дъщеря на шефа на своя съпруг, съобщава Life News.

Историята се развива в руския град Туапсе. 34-годишната Кристина Цабина, която е майка на още две деца, определила цена на пеленачето от 100 хиляди рубли.

Тя е задържана от правоохранителните органи в момент, в който получавала авансово една част от сумата.

Първата си дъщеря Кристина родила, когато била 23-годишна. Тогава тя решила да изостави бебето, въпреки че нямало здравословни проблеми. Лекарите напразно умолявали младата майка да не го прави и няколко дни след раждането тя избягала от болницата.

Грижите за детето били поети от неговата баба, която го взела при себе си в Сочи. Кристина забравила за малкото си бебе и започнала активно да „организира" личния си живот.

Когато момиченцето навършило 7 години, Кристина родила и второто си дете - момче, което също оставила в болницата. Този път обаче бабата отказала да го вземе при себе си, тъй като малката й пенсия не й позволява да се грижи и за двете деца. Така момчето било изпратено в детски дом.

През 2010 година жената станала майка за трети път. Към този момент тя и съпругът й живеели във вагон на строителна площадка, където той работи.

Следователите разказаха, че строителните работници хранили момичето - давали стари дрешки, одеяла, памперси.

Според данните жената била безработна, а когато поискала помощ от майка си, тя казала, че е й помогне само ако е сама - без дете.

Не било необходимо твърде много време на майката да намери решение на проблема. На следващия ден тя отишла в дома на работодателя на мъжа й и му предложила да купи шестмесечното бебе за 100 хиляди рубли.

Сигналът в полицията е подаден от жената на шефа. Започнало разследване по случая, а на Цабина било предложено да получи 30 хиляди рубли (3000 долара) в аванс и два златни пръстена. В момента на предаване на аванса обаче тя била задържана.

В момента жената се намира в ареста и заплашена да лижи от 3 до 10 години в затвора.