Отломки от самолет с над 240 души на борда паднаха в жилищен район на Денвър, американския щат Колорадо. Инцидентът се е разминал без жертви и ранени, а машината се е върнала и е кацнала успешно на летището в Денвър, въпреки повреда в двигателя, предадоха "Ройтерс" и АП.

Полет 328 е летял Денвър към Хонолулу.  Инцидентът е станал около 13:30 часа местно време, час след излитането, са съобщили от Федералната авиационна администрация. Десният му двигател е отказал на около 4000 метра височина, но предстои разследване. Капитанът е съобщил за експлозия. Видеа в социалните мрежи показват пожар. На борда са се намирали 231 пътници и 10 членове на екипажа, като са били посрещнати от аварийни екипи.

Снимки в медиите показват различни отломки, паднали пред къщи. Някои от тях са били почти с размерите на тези сгради. Не е известно да има пострадали на земята. Става въпрос за полет на United Airlines.  Според уебсайта за проследяване на полета Flightradar24, самолетът е Boeing 777-200, произведен през 1995 година.

От Boeing са отказали коментар, като са прехвърлили всякакви въпроси към United Airlines.

От Международното летище в Денвър са изказали благодарност към пилота за успешното кацане.