Пътник на полет от Малайзия до Бангладеш беше арестуван, след като се съблече, започна да гледа порно в самолета и нападна стюардеса.

Малко след като самолетът излетял 20-годишният студент от Малайзия съблякъл дрехите си и си пуснал порно на преносимия си компютър, съобщи АФП.

След настояване на бордовия персонал на самолета, студентът прекратил авантюрата си и се облякъл. Малко след това обаче, докато отивал до тоалетната, той започнал да прегръща жени от екипажа. Жените го отблъснали, а той станал агресивен и нападнал стюардеса.

Благодарение на помощта на други пътници на полета, палавият и агресивен студент е бил завързан с парче плат, както останал до края на полета.

Според малайзийските медии студентът не само мастурбирал на седалката си в самолета, но и уринирал на мястото си в салона.

Пърдящ пътник принуди самолет да кацне аварийно

Пърдящ пътник принуди самолет да кацне аварийно

Пътници го молили да спре, той отказа и се сбили

Авиокомпанията, която осъществява полета, отказва да потвърди подробностите от инцидента. Според обръщение екипажът е следвал стандартната оперативна процедура за ограничаване на пътниците да причинят допълнителни смущения на борда на полета.

Студентът е арестуван веднага след кацането на самолета.