Делото срещу Спаска Митрова беше отложено за 11 март.
На излизане от съда, видимо разочарована, тя коментира, че съдът е решил така и предния път.

Митрова каза, че не знае колко време може да продължи делото. То е отложено, защото бившият й съпруг Воислав Савич е поискал писмено решение на съда и допълнителни доказателства.
Пред съда Савич заявил също така, че българските медии пречат на делото.

Спаска Митрова обясни, че ако трябва да вижда детето си ще се наложи да посети социалния дом, където е била и в петък при последната си среща с него.

„Същите хора, които ме тормозиха 3 години, продължават да ме тормозят и сега", коментира Митрова във връзка със свижданията с детето си.

Тя благодари на българските медии за подкрепата и ги призова да не се отказват да следят случая.

На въпрос дали очаква Македония да й върне детето, Митрова заяви, че се надява това да се случи.

Припомняме, съдебният състав трябва да реши дали да върне на Спаска детето й, отнето преди седем месеца и живеещо в момента при бившия съпруг на Митрова.

Преди два дни пък Спаска бе заплашвана от полицаи, които я предупредили да не вика журналисти от България за днешното съдебно заседание.

Иначе, внушителен брой български медии пристигнаха в Гевгели за отразяване на поредното заседание на съда, което обаче бе закрито и журналистите останаха отвън.
Както и предишния път от македонска страна само една медия бе пред съдебната зала.

Малко преди 11 часа пристигна Спаска Митрова, която бе лаконична, че очаква справедлив процес.

Тя коментира пред медиите, че в петък се е видяла с дъщеря си и са се потвърдили думите на бившия й съпруг, че детето вече не я нарича мамо и не иска да се вижда с нея.