Предлагаме ви отворено писмо на Византийския католически патриархат до българските държавни ограни във връзка с проекта за "Закон за детето"

Уважаеми г-н Президент, уважаеми членове на българското правителство

Към Вас се обръща Византийския католически патриарх по въпроса за новия Закон за децата, който още през миналата година се опита да прокара Министерството на труда и социалната политика.

Основната цел на предложения от тях закон е да лиши родителите от правата им към техните деца, а тези права се дават на държавата.

Държавата отдава децата в т.нар. приемни семейства. Днес става дума за три вида такива приемни семейства.

1.     хомосексуалисти или лесбийки.

2.     Съпрузи, които приемат децата по икономически причини. В Норвегия например, за едно прието дете всеки месец се получават 9 хиляди евро.

3.     Децата се продават на педофили в сексуално робство, като тук става въпрос за истинска диктатура и садизъм по отношение на децата.

Децата непрекъснато се движат между тези три типа семейства. Тези деца са изгубили семейния уют и родните човешки отношения. И накрая, както заявява бившият вътрешен министър на Италия - Марони, някои от децата, отнети от родителите им, биват продавани за органи.

Тази извратена идеология, която деморализира, демонизира и ликвидира децата е на съвестта най-вече на наднационалните организации: ООН, УНИЦЕФ, Европейския съюз и масоните. Тук става въпрос за престъпления против децата и престъпления против човечеството, които са много по-лоши от престъпленията на сталинизма, фашизма и други антихуманни тоталитарни режими.

Пилотен проект затова стана 4,5-милионна Норвегия, където вече е узаконено, че децата не принадлежат на родителите си, а на държавата. Всеки ден 34 деца са отнемани от родителите - за последните 4 години в Норвегия са отнети 50 хиляди деца. Веки ден 59 от тях се самоубиват.

Тази Конвенция ООН и УНИЦЕФ се опитват да прокарат и в България.

Затова Законът за децата изисква:

1. Строга забрана за християнско възпитание на децата

2. Всички деца задължително да ходят в държавно училище, където от 5-годишна възраст ще бъдат деморализирани със сексуално антивъзпитание, т.е. хомосексуално и трансексуално.

3. Естественото възпитание се разглежда като психологично насилие и строго се наказва с големи глоби за родителите с последващо отнемане на детето.

 

Представител на УНИЦЕФ в България заявява: „Ние не сме против семейството. Ние искаме да дадем децата на такива родители, които действително могат да ги възпитават".

Цитат: „Ние не сме против семейството"
Отговор: Реално това означава изкарване на детето от семейството, разбиване на семейството, нанасяне на детето и на родителите жестоки психически травми и даже когато детето или майката от отчаяние се самоубиват, онези продължават да повтарят „Ние не сме против семейството".

Цитат: „Ние искаме да дадем децата на такива родители..."
Отговор: „Кого те наричат родители? Те ще бъдат или хомосексуалисти, или хора, търгуващи с деца, или извратени педофили.

Цитат: „... които действително могат да ги възпитават"

Отговор: Това е абсурд. Забраняват на любящите родители да възпитават децата си и наричат диктаторството възпитание.

Ние питаме: Кой е дал правото на УНИЦЕФ да решава съдбата на българските деца?

Това право им се дава от предатели на българския народ, които са продали душите на българските деца и на младата генерация за пари и кариера. Тези предатели трябва да бъдат разобличени и осъдени на тежки наказания за престъпления против човечеството и държавна измяна.

Византийската католическа патриаршия Ви призовава, г-н Президент и членове на правителството категорично да отхвърлите Проекта за Закона за децата.

Византийската католическа патриаршия призовава ръководителите на Православната църква и всички хора да не бъдат равнодушни и да започнат минимум по един час на седмица да протестират във всички районни градове за защита на децата си и своите семейства.