News.bg публикува мненията ви от форума без редакция.

Костов имаше цял мандат цялата власт в държавата и остави непокътната комунистическата мафия като не отвори досиетата.

Крадливата РМД приватизация и ощетяващите държавата сделки като тези за БГА Балкан, хилядите унищожени от алчни и некадърни партийни приватизатори предприятия отблъснаха хората от синята идея и доведоха на власт Симеон, а днес - неизживения пубертет Станишев.

Стотици хиляди малки и средни предприемачи помнят раздутата бюрокрация, стотиците разрешителни и лицензионни режими, огромната данъчна тежест, желязната държавна ръкавица, с която беше стегната стопанската инициатива на обикновените хора.

Няма да забравим и простим и безумието на касовите апарати за всяка сергия, които ни накараха да купуваме на монополно високи цени защото управляващите притежаваха фирмите производители и вносители на касови апарати.

Това не бе дясна политика. Това беше син комунизъм.

Не вярваме на Костов, че иска смяна на това управление след като провали дясното обединение два пъти налагайки безумни и очевидно губещи кандидатури като Мартин Заимов и Неделчо Беронов, правейки огромна услуга на Бойко Борисов и на Първанов.

По действията ще ги познаете - пише в Стария завет. Действията на Костов - противно на антикомунистическата му реторика - са в услуга и полза на комунистическата мафия.

Затова вярваме, че са водени преговори с Бойко Борисов и че БСП силно се надява десните сили да бъдат представени в следващия парламент от една фалшива продажна и манипулируема дясна коалиция на ГЕРБ и ДСБ, а не от истински десни партии.

Вотът на недоверие не е идея на ДСБ, както се опитват да ни внушат купени телевизии и сайтове.
Вотът се подготвя от СДС и останалите партии от парламентарната група на ОДС, а мотивите се пишат от Иван Сотиров. Защо трябва да има вот на недоверие и кой го подгот - прочетете в сайта на Стефан Софиянски.

Коментарът е направен под материала Костов - опитмист за вота на недоверие.