News.bg публикува мненията ви без редакция

Идете при който и да е съвременен лекар и му кажете какви са вашите оплаквания и,че в никакъв случай не желаете да приемате каквито и да са лекарства,защото сте алергичен или измислете някаква друга причина.

Сигурен съм,че 'лекарят' ще върти,ще сучи и накрая пак ще се опита да ви препише,някакви лекарства,защото съвремените 'лекари'не са лекари,а са търговци и дистрибутори на фармацевтичните компании.

Много отдавна няма истински лекари,а само шарлатани,които гледат да те напълнят с химия и въобще не им пука дали ще умреш на следващия ден.

Съвремената медицина е построена на изцяло погрешна основа,като едиственото което прави е да подтиска симптомите на болеста с медикаменти които увреждат всички органи, без да търси истинските причини за болеста и чрез отстраняване на причините да се бори с болеста.

Истинското лечение по откриването на причините за болестите и тяхното отстраняване не носи никакви пари на фармацевтичната промишленост, която,колкото и цинично да звучи, има интерес от повече болни и зависими от лекарствата хора, които да се хранят със лекарства.