News.bg публикува мненията ви без редакция 

НЕВЕРОЯТНО !!!!

Вчера видях на автобусната спирка циганин да чете вестник. Последвах го в автобуса и за мое най-голямо учудване той си дупчи билетче.Това ме заинтригува и продължих да го следвам до касата на енергото, където той се нареди на опашката за плащане на сметките.

 Това вече ми дойде прекалено много и аз го ударих по главата и му взех чантичката с парите и вестника, след което отидох в къщи, отворих ел. таблото и се прикачих към електромера на съседа.

Усетих една наслада от свършеното през деня и за да я споделя отидох в близката кръчма и си поръчах някакво мъжко питие. Животът вече беше хубав и осмислен. Прибрах се в къщи за да напиша романа на моя живот, но .... тази сутрин се събудих на стола пред компютъра от неистовите писъци на жената, че вчера пак не съм донесъл никакви пари.

Трудно мога да мина за циганин, но въпреки това ще се боря за правата на малцинствата у нас. Нали няма да е далече денят, когато ние българите ще сме малцинство...

С нетърпение чакам този миг, когато ще живеем в Рая и ще си крадеме на воля, а когато ни погнат куките ще викна цялата рода, като ще накарам дечурлята и женорята да пищят и да се тръшкат на улицата, че пак сме онеправдани.

Ако дотогава все още съществува съдът в Хага ще си съдя държавата за каквото ми хрумне и ще чакам денят когато ще тръгна на гастроли по чуждоземско. Сега си мисля дали няма да е зле да има университет, където българчетата ще се учат как да крадат от циганетата?