News.bg публикува текстовете ви без редакция

Групичката отколо Петко Ковачев, наричайки се "Зелените", окончателно показа истинското си лице пред обществото.

Антинационалната им позиция относто затварянето на АЕЦ "Козлодуй" и лишаването на българите от електричество отдавна е известна. Наричам я такава, защото според тях излиза, че българските граждани трябва да живеят само с енергията от алтернативни източници, която в България е около 1% от от общия дял, произвеждана електоенергия и чиято цена е с около 40 пъти по-скъпа от атомната.

След като т.н. "Зелени" се опитаха да ни върнат в каменната ера, сега правят опити да ни направят и "шарено мирно човечество". Иде реч за официалната им подкрепа на поредният гей парад в София.

Групичката яхнали благородната кауза за природозащитниците в България пишат на сайта си буквално следното:

"Единствените български политици, подписали Декларацията на ILGA за Европейските избори тази година, са от кандидатите на листата на ЗЕЛЕНИТЕ".

ILGA е международна асоциация на лесбийките, гейовете, бисексуалните и прочие "шарени" хора. ILGA е със съмнителна история и репутация й е обвинявана за връзки с педофилски организации като NAMBLA.

Разбира се снимките на нашите зелени герои също може да се видят на официалният им сайт: http://www.ilga-europe.org/europe/campaigns_projects/ep2009/map/bulgaria.

Зелените гей защитници обаче изобщо не се притесняват от всичко това и гордо заявяват, че ще отстояват тези политики на "европейско и на национално равнище".

Разбирай, отстояване правата на тази група от хора, която разпространи вируса на ХИВ в глобален мащаб, почерняйки живота на милиони семейства...

Мотото на "Зелените" вече спокойно може да бъде "За да останат хомосексуалисти и педофили в България!".

Какво ли мислят за тази позиция подкрепилите ги осемнайсет хиляди български граждани на Евроизбори 2009 и как ще гласуват на пети юли е само въпрос на малко време.