Отборът на Левски гостува на Ботев (Враца) в пореден двубой от програмата на шампионата. Двата тима имат коренно различни цели в първенството. Докато домакините се борят със зъби и нокти за своето спасение, то съперникът им прави всичко по силите си, за да бъде някакъв конкурент на Лудогорец за титлата на страната. Началото на сблъсъка е от 15:00 часа.

Макар и настроението в лагера на "сините" да е приповдигнато след триумфа над "орлите" за Купата на България, селекцията на Петър Хубчев все още няма победа за първенство от началото на календарната 2020 година.

Антони Здравков: Доволен съм, изпълнихме замисъла си

Антони Здравков: Доволен съм, изпълнихме замисъла си

"Отдавам грешката на емоцията"

Хали Тиам е наказан, а Деян Лозев, Симеон Славчев, Филипе Нашименто и Паулиньо лекуват травми. В състава се завръща Мартин Райнов. Той отново ще играе с маска. Другият дефанзивен халф в стартовите 11 на Левски най-вероятно ще е Нуно Рейш. Атаката би трябвало да се води от Станислав Костов, а зад него ще е триото Станислав Иванов, Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта.

В Левски пазят Паулиньо и Нашименто за дербито с Лудогорец

В Левски пазят Паулиньо и Нашименто за дербито с Лудогорец

Хубчев отново има проблеми с избора на титулярен състав

Андреас Васев и Валери Домовчийски са наказани и ще пропуснат днешния двубой. В предни позиции ще започне Даниел Генов, който ще има подкрепа по фланговете от Том и Петър Атанасов.

Главен съдия на срещата е Георги Давидов, с помощници Даниел Ников и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров, а работата на реферите зорко ще следи Антон Генов.

Левски е с най-голям шанс да спечели Купата на България

Левски е с най-голям шанс да спечели Купата на България

"Сините" имат положителен баланс срещу всеки един от евентуалните си съперници на полуфинал