Капризите на жребия изправи един срещу друг новаците Царско село и Арда още във втория кръг на новото футболно първенство. Двубоят е днес от 18:45 часа на стадион "Славия", защото теренът на Царско село още няма лиценз за провеждане на елитни мачове.

Обявиха къде ще домакинства Царско село

Обявиха къде ще домакинства Царско село

Процедурата по набиране на документи за лицензиране на стадиона на новака в елита продължава

През миналия сезон "царете" спечелиха и двата двубоя във Втора лига. В първия момчетата на Никола Спасов показа много приятна игра и загубиха достойно от шампиона Лудогорец с 0:2. Арда направи боево 0:0 с Ботев (Пд) в мач, игран в два дни. Първото действие миналата събота продължи само 4 минути и беше прекъснато заради дъжд.

Атаката на софиянци ще води Георги Минчев. Очаква се титуляри да бъдат и близнаците Миневи. Ще отсъстват заради контузии Карбониери и Густаво.

Наставникът на Арда Стамен Белчев не включи в групата нападателя Ивайло Димитров, който е изостанал сериозно с подготовката си. Очаква се атаката отново да води Елиша Сам.

Завръщат се Веселин Марчев и Ахмед Осман, които изтърпяха наказанията си. Извън разширения състав останаха още Атанас Кръстев, Митко Плахов и Лукас Мартинс.