Витоша (Бистрица) и ЦСКА се изправят един срещу друг в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Срещата е днес от 17,30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Първият мач между двата тима в елита завърши с категорична победа с 6:1 на "червените". Тогава момчетата на Костадин Ангелов тръгнаха да се надиграват със своя опонент и бяха жестоко наказани. В последно време "бистришките тигри" имат коренно различен подход в своите срещи и залагат на по-дефанзивна игра.

Костадин Ангелов: Имам стратегия как да спрем ЦСКА

Костадин Ангелов: Имам стратегия как да спрем ЦСКА

"Едно е аз какво мисля, съвсем друго е какво могат играчите ми", заяви треньорът на Витоша

Очаква се тимът да излезе с петима в отбрана, което им донесе по точка от мачовете с Левски и Локомотив (Пловдив).

Символичните гости вече показаха, че изпитват сериозни трудности при сгъстена отбрана, а освен това голмайсторът на тима Фернандо Каранга е наказан. Очаква се на върха на атаката да действа Кирил Десподов. В титулярния състав ще се завърне и Станислав Манолев.

Възможно е днес дебют да запише 17-годишният юноша на "червените" Валентин Антон. Младокът ще се появи в игра в последните минути, ако неговия отбор вече си е решил мача.

Аспарух Никодимов: ЦСКА вече трябваше да е лидер с аванс от пет точки

Паро Никодимов: Нека и Лудогорец попищят малко от съдийството

"Да видят, че не е хубаво да те цакат"

Витоша ще излезе с най-доброто. Тимът ще действа прибрано в защита и ще се надява да изненада своя съперник на контраатаки.