Витоша (Бистрица) приема Левски в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". "Сините" ще се опитат да прекъснат черната си серия и най-после да стигнат до победата. 

Възпитаниците на Георги Дерменджиев нямат успех в 9 поредни мача, като в това число влизат и контролите. В първия пролетен кръг на първенството столичани завършиха 1:1 с Локомотив (Пловдив) у дома. 

Левски ще се конкурира с ЦСКА за младия играч на Черни море Мартин Минчев

Левски ще се конкурира с ЦСКА за младата звезда на Черно море

Мартин Минчев генерира все по-голям интерес към себе си

Левски ще преследва задължителен успех, за да влезе с настроение преди дербито с ЦСКА идната неделя. Три точки ще доближат "сините" на 3 точки от "червените" и на осем от лидера Лудогорец. 

Символичните гости отново ще бъдат без Живко Миланов. Крайният защитник все още не има болки и не може да тренира на пълни обороти. Очаква се атаката да води Станислав Костов, който остана резерва срещу Локомотив. Валери Божинов ще е резерва. Дерменджиев едва ли ще прави други промени по състава, въпреки че Хали Тиам е с осем жълти картон и при следващо официално предупреждение ще пропусне дербито с ЦСКА. 

Дерменджиев определи групата на Левски за мача с Витоша

Дерменджиев определи групата на Левски за мача с Витоша

Двубоят е от 17:00 часа, на Националния стадион "Васил Левски"

Витоша загуби с 0:1 от Ботев (Враца) в първия си пролетен мач. Наставникът Росен Кирилов няма да може да разчита на  възстановяващият след операция централен защитник Радко Мутафчийски, изтърпяващият наказание краен бранител Тодор Гочев, както и нападателите Григор Долапчиев и Наско Милев, които имат здравословни проблеми.