Ще ни трябва известно време, докато свикнем с мисълта за смъртта на Чадуик Боузман, която е поредното доказателство, че 2020 г. не струва.

Чадуик Боузман, "Черната пантера" и смъртта на актьора

Почина актьорът от "Черната пантера" Чадуик Боузман

Wakanda Forever...

Последно имахме възможността да го гледаме в Da 5 Bloods на Спайк Лий, но се оказва, че не това ще е последната роля, в която ще видим актьора.

Той има участие в Ma Rainey's Black Bottom на Netflix, където в главната роля е Виола Дейвис. Филмът е ситуиран през 20-те години на миналия век и проследява изгряването на една звезда - тази на Ма Рейни (Дейвис).

Тя е смятана за майката на блуса и заедно с бенда си започва да променя представите за музиката. Ролята на Боузман пък е на млад тромпетист, който е решен на всичко, за да покаже таланта си.

Очаква се да видим Ma Rainey's Black Bottom в Netflix през 2021 г. и именно ролята в този филм се очертава като последна за Чадуик Боузман.

Чадуик Боузман, Twitter и какъв рекорд постави след смъртта си

Рекордът, който Чадуик Боузман постави след смъртта си

Барак Обама вече не е лидер в...

В средата на миналата година беше обявено, че ще влезе и в главната роля в Yasuke. Тук той трябваше да изиграе първия самурай с африкански произход, който е пристигнал в Япония като роб. Според IMDb, филмът е в етап на подготовка и реално не знаем дали Боузман е успял да заснеме каквито и да било сцени за него.