Измина доста време откакто по кината се завъртя първият "Хелбой" (2004 г.) с Рон Пърлман в главната роля. От доста време също така се подготвя и рибуут на филма за комиксовия герой. 

 Дейвид Харбър е загрижен за Мили Боби Браун

Звезда от Stranger Things е притеснена за Мили Боби Браун

Влиянието на социалните мрежи отново е на дневен ред

В ролята на Хелбой този път ще видим звездата от Stranger Things Дейвид Харбър, а вече имаме и първи постер към филма, който е доста легендарен.  

Доста яко бихме казали, но все още сме в очакване първия трейлър, който ще ни хвърли повече светлина върху новия филм. Хелбой е демон, чието предназначение е да предизвика апокалипсис. Но адското момче далеч не е съгласно с тази своя съдба и се бори срещу нея, като дори помага на хората, убивайки мистериозни чудовища. 

Какво трябва да знаем за "Венъм", преди да гледаме филма

Какво трябва да знаем за "Венъм", преди да гледаме филма

Защото премиерата наближава

Това е и причината да отреже отличителните си рога, но в постера ясно се вижда, че те са израснали отново, което ни кара да се замислим дали не е загубил вътрешната си битка. 

От Entertainment Weekly разбираме, че филмът ще се съсредоточи върху борбата на Хелбой срещу древна магьосница, която иска да отмъсти на хората. Силите ѝ обаче са доста големи и това може да наложи малко повече демонска сила от нашето адско момче. 

Първият постер на "Аквамен" стана обект на подигравки

Какви подигравки отнесе първият постер на "Аквамен"

Какво не му харесват на Джейсън Момоа

Добрата новина е, че тази събота на Comic Con в Ню Йорк ще бъде разкрита повече информация около предстоящия филм, а защо не и първи тийзър. Очакваме премиерата на 12 април 2019 г.