В средата на месец юли по време на ежегодния Comic-Con в Сан Диего видяхме много трейлъри, сред които и първият на "Аквамен" с Джейсън Момоа.

Първи трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Първи трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Ще се завърне ли кралят

Трейлърът, че и постерът към филма станаха обект на подигравки. Според голяма част от критиците, предстоящият солов филм за Аквамен няма да бъде нищо впечатляващо. Повече от два месеца след това от Warner Bros. решиха да пуснат още един трейлър, но доста по-дълъг - цели пет минути

Целта му е да убеди всички в достойнствата на "Аквамен", които ние лично видяхме още в първия. Видеото има по-разказвателна задача, като ни запознава с произхода на Артър Къри (Джейсън Момоа), а той е специален, защото е плод на любовта между два свята. 

Артър трябва да заеме полагащото му се място на крал на Атлантида. Ние лично не бихме отказали подобна чест, но героят на Момоа не смята, че е достоен да бъде крал. Ще му се наложи да преосмисли това, защото неговият полу-брат Орм (Патрик Уилсън) иска да обяви война на хората, което ще доведе до смъртта на милиони. 

Първият постер на "Аквамен" стана обект на подигравки

Какви подигравки отнесе първият постер на "Аквамен"

Какво не му харесват на Джейсън Момоа

Долавяме малко хумор, който е типичен за филмите на Marvel, и това ни харесва още повече. Краят на видеото е наистина силен, защото в него разбираме, че Атландида винаги е имала крал, но сега се нуждае от нещо повече, нуждае се от... герой. 

"Аквамен" е по кината от 28 декември