Германската тунинг фирма TECHART демонстрира последните "плодове" на совята работа под формата на нови пакети за моделното поколение 2009 година на Porsche 911, както за луксозния всъдеход Cayenne, съобщава Автопрес 2001.

При 911 за пореден път е работено върху екстериора на автомобила, като са разработени нови преден и заден спойлер, странични престилки, декоративни орнаменти за страничните огледала, множество допълнителни елементи от въглеродни нишки или хром, дифузьор за задната престилка, в която са интегрирани нови накрайници на изпускателната система, както и допълнителен аеродинамичен елемент за тавана.

От TECHART демонстрират и няколко нови модела 18-,19- и 20- цолови джанти, а за интериора е предвидена възможност за монтиране на нов волан, алуминиеви подложки на педалите, допълнителна декоративна защита на праговете и ръчно съшита кожена тапицерия.

По време на специализираното изложение в Есен, което ще се състои в края на ноември, TECHART ще представи за първи път в света и новата версия на луксозния всъдеход Cayenne, основният акцент при който попада върху новата "дневна" осветителна система.

В пакета са включени не само т.н "дневни" светлини, но и цял комплект предни и задни LED светлинни индикатори.

Новата осветителна система ще се предлага от януари следващата година, като ще бъде достъпна за моделите Porsche Cayenne GTS, Cayenne Turbo и Cayenne Turbo S, както и за доработената суперспортна версия TECHART Magnum.