Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с Джени Суши. Българският боксьор се изправи пред Атлантическата комисия в щата Калифорния, заедно с мениджъра си Ивайло Гоцев.

"Сега всеки мач е изключително важен за мен. Аз съм официален претендент за световната титла. Мачът бе много тежък за мен. В 4-ия рунд бях почти загубил и след като победих бях изключително щастлив. Бях супер доволен от себе си, че показах характер. Всички хора около мен допринесоха за моята емоционалност. След мача бях супер, супер емоционален. Исках да обърна внимание на всички мои фенове дошли от други държави и щати на Америка. Трябваше да взема голямо решение дали да ме шият на момента, защото горе-долу черепът ми се виждаше и все още кървях. Обръщах внимание на феновете ми.

Михаил Таков: И на ринга голяма част от боксьорите се целуват и прегръщат след мач

Мишо Таков: И на ринга голяма част от боксьорите се целуват и прегръщат след мач

"Това с целувката е вътрешен инстинкт, като благодарност"

Тогава дойде госпожица Равало. Аз съм такъв човек, исках да обърна внимание на всеки един. Бе малко нахално от нейна страна. Тя не се съобрази. Дойде да ми каже, хайде, хайде, да направим интервю. Аз ѝ казах възможно най-мило да изчака и ще направим интервю след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме готино интервю. Всичко беше наред. Тя беше мила. На излизане от залата с Георги се качихме на колата. Той караше. Видяхме госпожица Равало в нейната кола, говореше с мъж на стъклото. Тя ме попита кога ще направим парти. Тогава аз ѝ казах, че партито е лесно, а за мен е изключително важно да победя. Тя ми отвърна, че ще пребия Дину, а аз да кажа кога ще направим парти.

Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в съблекалнята. Тя дойде веднага. Помолих я да е по-кратно интервюто. Направихме го, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам.

Кубрат Пулев: Съжалявам за целувката, но не мога да върна времето

Кубрат Пулев: Съжалявам за целувката, но не мога да върна времето

"Не бих го направил повече"

Бях изключително развълнуван. Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто я целунах. След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там.

"Българската целувка" носи позитиви на Кубрат Пулев

"Българската целувка" носи позитиви на Кубрат Пулев

Скандалът направи българина популярен в САЩ

След което аз отидох в болницата, шиха ме, отидох в хотела, бях много зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, но не бях добре. Отидохме, бяхме с мои приятели на парти, което никой не бе организирал. Просто се видяхме във фоайето. От някъде дойде госпожица Равало и седна до мен, почна, не веднага, но примерно след малко седна до мен и започна да ми сипе комплименти. На мен ми стана приятно. Тя ми правеше комплименти. В един момент обаче ми стана неудобно. Исках да сменим темата. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя пак дойде и пак ми правеше комплименти. Стояхме си нормално. Тя бе супер щастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя дойде и седна до мен прекалено близо.

Георги Стоименов: Аз също съм целувал след мач, Кобрата няма никаква вина

"Аз също съм целувал след мач, Кобрата няма никаква вина"

"Това не беше нищо, просто го раздуха излишно"

Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, но ние се целунахме. Може да я питате. Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз се чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме. Казах ѝ "моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, за която не е ОК това нещо". Тя ми каза, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината", каза Пулев.

Кубрат Пулев: С Джени Суши за пари не сме говорили

Кобрата: Със Суши за пари не сме говорили

"Очаквам американската институция да се отнесе справедливо"