Коалиция "БСП за България"" сключи споразумение с АБВ за съвместно участие в изборите за Народно събрание на 14.11.2021г. Събитието, в което участваха кандидатите на АБВ в листите на коалицията и областните председатели на партията, бе уважено от зам.-председателя на БСП Атанас Зафиров.

Ключов акцент в споразумението е гарантиране на енергийната сигурност и възстановяването и просперитетът на военнопромишления комплекс. В документа двете формации поемат ангажимент да обединят усилията си за общ ляв фронт, за възстановяване на държавността и промяна на модела на управление. Зафиров изрази оптимизъм за резултата на коалиция "БСП за България" на тези избори.

АБВ подписва споразумение с БСП, в листите ще има 31 кандидати

АБВ подписва споразумение с БСП, в листите ще има 31 кандидати

Искат всички количества на Булгаргаз да се дават само чрез програмата за количества

Петков подчерта важността на това да дадем увереност на избирателите, че коалиция "БСП за България" е готова да носи отговорност за формиране на правителство.

"Коалиция "БСП за България" не бива да се присъединява към общия политически хор, който казва "трябва да има правителство". Разликата межди нас и останалите е, че ние сме в готовност да поемем отговорност за формиране на правителство, защото имаме политиките и разполагаме с инструментите за тяхното изпълнение", каза председателят на АБВ. Мероприятието бе проведено с съгласие с противоепидемичните мерки.