Във връзка със задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Костадин Ангелов заяви в ефира на Нова телевизия, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

Той доказа, че е невярна една от най-големите лъжи, разпространявани срещу Борисов- тази със снимките, които бяха разпространени. Това, което се случи доказва, че Борисов вкъщи няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха лъжа. Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са резултат на съвместни проверки. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези незаконни задържания, добави той.

Костадин Ангелов коментира още, че обвиненията на бизнесмена Васил Божков не притесняват ГЕРБ. Да се притесняваме от човек, който има 19 присъди и чийто прякор знаем какъв е- това е негова нормална защита, каза още Ангелов.

Горанов сезира Надежда Йорданова да провери отчети на дружества на Божков

Горанов сезира Надежда Йорданова да провери отчети на дружества на Божков

Защитните тези на Васил Божков са неверни, категоричен е Владислав Горанов

По отношение на политическото управление в страната, Константинов заяви, че от партията ще предприемат стъпки към сваляне на правителството. Не ни притеснява това, че нямаме мнозинство, винаги сме следвали интересите на българските граждани. Сега надделяват гласовете, че правителството става опасно за България. Липсата на решения и адекватни действия в тези безпрецедентни кризи в страната са опасни за нашата страна. Една от възможните парламентарни процедури е внасяне на вот на недоверие