Премиерът Бойко Борисов допринесе с два гола за победата на отбора си със 7:0 в традиционния мач на звездите, организиран за втора поредна година от Нова ТВ.

На терена един срещу друг излязоха отборите на премиера Бойко Борисов и на изпълнителния директор на MTG Ханс Холгер. Те са подкрепени от истински футболни легенди - Христо Стоичков, Йордан Лечков, Йън Ръш, Красимир Балъков, Любо Пенев, Джон Факсе Йенсен и други.

Пред около 2000 души на Националния стадион "Васил Левски", Борисов откри сметката си от дузпа, след което се разписа и от игра. Премиерът беше сменен малко преди края на мача, като беше изпратен с бурни аплодисменти от тълпата, която скандира името му цял мач.

На трибуните се забелязваха министърът на финансите Симеон Дянков, бившият здравен министър Божидар Нанев и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Вълчев.

След мача Борисов не говори за политика. Той обърна внимание на проблемите в националния отбор. Според него "лъвовете" са загубили от Черна гора заради липсата на Бербатов в отбора. Борисов изрази надежда, че до 2012г. националите ще имат своя тренировъчна база.

Средствата, събрани от мача на звездите и детския турнир, ще бъдат дарени на български домове за деца, лишени от родителски грижи, чиито представители участват в турнира.

По-рано днес социолозите от МБМД представиха последното си допитване, според което ГЕРБ води убедително с над 30 процента одобрение пред БСП с малко над 10.