Мъж е загинал, а шестима други са пострадали при тежка катастрофа в Бургаско. Инцидентът е станал тази сутрин около 07:40 часа на пътя София - Карнобат - Айтос - Бургас, край село Венец, съобщи полицията.

Товарен автомобил, управляван от 31-годишен, се е движил с несъобразена скорост. Той е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал последователно в два автомобила.

При катастрофата е загинал спътникът на водача на товарния автомобил - мъж на 52 години от Бургас.

Четирима ранени в катастрофа между Враца и Мездра

Четирима ранени в катастрофа между Враца и Мездра

При силния удар едната от колите е излетяла през мантинелата

Пострадали са: водачът на единия автомобил. Той е откаран в ямболската болница с фрактура на таза, разкъсвания на лявото бедро с дълбоки рани, без опасност за живота. Ранен е и водачът на другия автомобил получил натъртвания и охлузвания по тялото, прегледан в УМБАЛ - Бургас и свободен за домашно лечение, без опасност за живота, неговата спътничка и съпруга - 40 годишна жена от Златица, получила натъртвания и охлузвания по тялото, прегледана в УМБАЛ - Бургас и свободена за домашно лечение без опасност за живот. 13 годишният им син получил счупване на предмишницата и охлузвания по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота, водачът на лек автомобил "Фолксваген Пасат" получил фрактура на дясната подбедрица, настанен за лечение в ямболската болница, без опасност за живота и 49 годишната му съпруга от Сливен, която с разкъсан черен дроб, е настанена за лечение в отделение "Реанимация" на ямболската болница, без опасност за живота.

Дете почина в с. Братаница, блъснато от патрулка на пешеходна пътека

Дете почина в с. Братаница, блъснато от патрулка на пешеходна пътека

Предстоят разпити на свидетели