Европейският съюз е колонизиран от немците. Моделът на управление на Европейския съюз е авторитарен, работи със заплахи и шантаж, а икономическите и социалните резултати са катастрофални.

Това обяви лидерът на френските националисти "Национален сбор" Марин льо Пен в предаването "Лице в Лице" по bTV.

Марин Льо Пен обяснява в България за нациите и свободата

Марин Льо Пен обяснява в България за нациите и свободата

Поканена е от Марешки и във връзка с избори за Европейски парламент догодина

"Европейският съюз отслабва, искам да спася Европа - да върна силата ѝ, сигурността на нациите, които съставляват Европа и да създам сдружение между държавите, където свободно, по желание да участват в проекти, защитавайки интересите на народите си. Искам да се спре това заливане от мигранти и ние сами да решим дали искаме да приемаме хора, всеки сам да решава за себе си, а това вече не е възможно заради Европейската комисия", обяви лидерът на френските националисти.

Според нея Европейският съюз е колонизиран от немците, всички длъжностни места в Съвета, в Комисията и в Парламента са колонизирани от немците.

Марин льо Пен скастри Макрон за нападките му към Русия

Марин льо Пен скастри Макрон за нападките му към Русия

Според нея единствената заплаха за Франция е ислямският фундаментализъм

"Какво правят те - защитават своите интереси. Аз искам да защитавам интересите на Франция, а г-н Марешки тези на България. Това не трябва да ни забранява Германия да го правим. Загубихме гърците, защото дори се изпълнява атака срещу тях. Г-н Макрон обижда хората в Европа, казва им, че са луди. ЕС беше мир, сега виждам само конфликти и икономическа война", подчерта Льо Пен.

Марешки усеща ренесанс на патриотизма в България и Франция

Марешки усеща ренесанс на патриотизма в България и Франция

Нямало как патриотичната вълна да не се надигне

По думите й политиката на ЕС спрямо мигрантите е вредна за държавите членки.

Тя коментира и Русия.

"Аз уважавам Русия, смятам, че Европа греши, че се води Студена война срещу Русия. Всички имаме общия интерес да създаваме икономическа и стратегическа връзка с Русия, Русия не е опасност. Не Русия дойде във Франция да убива хора, а "Ислямска държава". Аз искам да имам добри взаимоотношения със САЩ, Русия, Китай или Индия, но без да сме под властта на едни или други", подчерта Льо Пен.

По-рано днес френският политик и европейските националисти подкрепиха ВОЛЯ за евровота.