През последните години пазаруването с карта се превърна в неизменна част от нашия живот. Независимо от това дали става въпрос за шопинг в интернет или за обичайните покупки в местния магазин, повечето от нас се убедиха, че картовите разплащания са много по-лесни, бързи и удобни. Плащането с карта има поне още едно преимущество - няма опасност някой да открадне средствата, които носите или пък случайно да ги изгубите.

А какво по-хубаво от това, докато пазарувате в любимите си магазини, да печелите всеки път, когато плащате със своята карта?

Програма за лоялност Merci на Банка ДСК

Такова предимство носи програмата за лоялност Merci на всички клиенти с дебитни и кредитни карти на Банка ДСК. С нея те ползват невероятни отстъпки в над 900 търговски обекта на партньори на банката в цялата страна. Намалението на цените на стоките и услугите варира между 5% и 50%, като освен фиксираните процентни отстъпки, търговците-партньори на банката предлагат и други, моментни оферти. Какви точно са те, потребителите могат да разберат като инсталират безплатното приложението на Merci, което е достъпно в Apple Store и Google Play.

Отстъпки между 5% и 50%

Друга изключително полезна функция на мобилното приложение Merci е интерактивната карта, която показва включените търговски обекти, както и кои от тях са най-близо до Вас. Ако си инсталирате апликацията, ще получавате също и нотификации, в случай че се появят нови специални оферти.

Добре познати търговци на горива, детски стоки и др.

В програмата за лоялност Merci на Банка ДСК са включени над 30 добре познати търговски компании, които предлагат детски стоки, фармацевтични продукти, здравни услуги, спорт, автомобилни услуги, участват също книжарници, бензиностанции и още много други.

Без такса за плащане в Интернет и на ПОС-терминал

Като говорим за предимствата от ползването на дебитните и кредитните карти на Банка ДСК, нека не забравяме и едно от най-важните - при плащане на ПОС-терминал при търговец в България и чужбина, както и в Интернет, не се дължат никакви такси.

Списък с обектите, както и повече за програмата за лоялност Merci, може да видите и на Интернет страницата на Банка ДСК тук.