Председателят на БСП - София Калоян Паргов застава начело на щаба. Това стана ясно по време на първия онлайн пленум в партията. Той заяви, че предизборната подготовка е в ход.Тези избори няма да преминат по обичайния начин и ние се готвим именно за нестандартна кампания, закани се Паргов. В заседанието взеха участие 61 членове на ГС на БСП - София.

Заместник-председатели по организацията на изборния процес са Иван Таков и Иван Пешев.

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския предизборен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Николай Николов, за 24 МИР - Надежда Мидюрова и за 25 МИР - Станислав Младенов.

До две седмици съдът решава за новото ръководство на БСП

До две седмици съдът решава за новото ръководство на БСП

Според прокуратурата всички правила са спазени

За изборно-методически въпроси отговаря Валентина Богданова. Антон Кутев поема работата с медиите. Пропагандата и агитацията - Борис Цветков. Младежкият председател Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

Атанас Атанасов поема масовите политически мероприятия. Връзка с НС на БСП, НПО и гражданските структури ще осъществява Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и анализи. Политическите послания са поверени на Ана Пиринска, а Теодора Овчарова ще осъществява връзката с европейските институции и онлайн комуникации.