Всеки момент е чудесен момент да помогнем на нуждаещите се. Все пак Коледа е специална. Няма по-добро време от Коледа за споделяне, разпространение на радост и надежда. И това включва всички, кучетата и котките от приютите също.

Всичко, което те искат за Коледа, е дом с любящо семейство, но само за малцината късметлии това празнично желание ще се сбъдне. На останалите, докато се надяваме да бъдат осиновени, ние можем да дадем надежда - и да дарим храна.

Затова от 13 до 19 декември в магазините на MAXI PET в София и Варна се организира благотворителната кампания "Коледа и за тях", където можете да направите, както най-доброто празнично пазаруване за вашия домашен любимец, така и коледно дарение на храна за приюти за бездомни животинки.

MAXI PET е важна част от семействата на домашни любимци в България вече повече от година. Най-големите зоомагазини в нашата страна са посветени на подкрепата на всички домашни любимци и страстно насърчават благосъстоянието на животните.

В желанието си да направи тази Коледа наистина вълшебна, MAXI PET насърчава своите клиенти да даряват храна за бездомни кучета и котки в тяхната общност, като веригата магазини ще удвои дарението на всеки клиент, направено в двата магазина в седмицата преди Коледа. По този начин всяко дарение, дори и най-малкото, има голямо значение.

Бенефициенти на кампанията са кучета и котки, които ще прекарат Коледа в приютите на Animal Hope Varna и Pazardjik Animal Welfare, на които храната ще бъде доставена преди Бъдни вечер.

Снимка 557377

Източник: MAXI PET

Тези подаръци ще бъдат високо оценени, тъй като и двата приюта ежедневно се грижат за стотици бездомни животни, като работят усилено, за да намерят домовете за възможно най-много от тях. MAXI PET, като дългосрочен партньор на приютите, застава силно до тях, не само с кампания "Коледа и за тях", но и като подкрепя всяко осиновяване с индивидуален стартов пакет за всеки осиновен домашен любимец.

И всеки е повече от добре дошъл да се присъедини към тези усилия за промяна на света на бездомните животни.

Ако искате да направите разлика, посетете магазините на MAXI PET във Варна (Варна, Ритейл Парк, бул. "Вл. Варненчик" 268) и София (Технополис Парк, "Младост" 4 - ул. "Околовръстен път" 265) и се присъединете към тази ценна кампания. Вашето дарение в храна ще бъде удвоено от MAXI PET и доставено директно на кучетата и котките в приютите, така че и те да имат весела Коледа.

Магазините на MAXI PET ще откриете тук.