На 15 ноември 2006 година във връзка с подмяна на спирателен кран, от 11.00 до 23.00 часа се налага временно прекъсване на водоподаването в кв. „Илиянци", кв. „Требич", село Мировяне, кв. „Славовци", кв. „Кумарица" и по ул. „Петър Панайотов" в кв. „Свобода". С понижено налягане ще бъдат кв. „Надежда" I, II, III, IV,V, VI, кв. „Свобода" и кв. „Лев Толстой".

При продължителност на ремонтно-монтажните работи над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски в кв. „Илиянци", кв. „Требич", село Мировяне", кв. „Славовци", кв. „Свобода" - до пожарната на ул. „Петър Панайотов".

На същата дата (15 ноември) ще бъде свързан новоизграден водопровод с диаметър 110 мм. От 9.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Овча купел"- ул. „Народно хоро" между бул. „Монтевидео" и ул. „Иван Радоев". При продължителност на ремонтно-монтажните работи над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. „Народно хоро".

От 9.00 до 18.00 часа се налага временно спиране на водоподаването и в кв. „Факултета", в карето: ул. 746, ул. „Суходолска", Аграрен институт.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" на телефон 8122121.