Премиерът Бойко Борисов започва да губи подкрепата и любовта на хората. Някои от тях, дошли на днешния протест пред парламента, организиран от КНСБ и КТ „Подкрепа", поискаха оставката му. Те не скриха яростта си от провежданата от правителство политика.

73-годишната Райна Заева, вече пенсионер, коментира пред news.bg, че е дошла на днешната демонстрация не заради себе си, а заради децата на България.Бойко да си подаде оставката, мръсника долен. Не му е работа да управлява България той", заяви тя.

Иванка Атанасова, която е бивш медицински работник, също изрази своето недоволство от случващото се в страната и начина, по който се управлява родината ни. Тя каза, че има трима сина, двама от които са в чужбина. Най-малкото й дете - ученик, тя беше довела на протеста, защото той е за него, за неговото бъдеще.

Не може един пожарникар, който до вчера беше при Тодор Живков, сега да ни управлява, възмути се Атанасова.

Оправено беше й предложение към Менда Стоянова - предоставят й се безвъзмездно 20 дка земя, на която да засади и да отглежда арпаджик.

Данаил, на 55 г., зает в енергийния сектор, пък се оплака: „Докараха ни до просешка тояга. Ако сега не ги свалим, догодина ще сме с краката напред."