Платен е откуп за отвлечения Адриан Златков, който снощи късно вечерта беше намерен. Това става ясно от думите на баща му Тони Златков пред Нова телевизия.

МВР млъква, за да пази живота на 25-годишния Адриан

МВР млъква, за да пази живота на 25-годишния Адриан

Реално имаме заложник, заяви главсекът Маринов

"Всички сме много щастливи и много благодарни. Не е упражнено насилие. Платен е откуп", заявява бащата на отвлеченото момче.

Ден след като исканите пари са били платени, момчето е пуснато на свобода.

Бащата на 25-годишния мъж отказа да коментира каква сума е поискана за сина му и по какъв начин тя е била предадена на похитителите.

Открит е Адриан Златков
Обновена

Открит е Адриан Златков

Отвличането било с цел откуп

Стана ясно, че похитителите са се свързали със семейството на отвлечения Адриан още на втория ден след изчезването му, а преговорите водил бащата. Предимно си комуникирали чрез есемеси.

Припомняме, че момчето беше открито снощи. Бащата на Адриан - Тони Златков, съобщи, че синът му е добре. "В добро здраве е, но има нужда от почивка", допълни бащата.

"Нямаме представа кой ни причини това. Вярвам, че извършителите ще бъдат заловени", надява се родителят на отвлеченото момче.

Адриан е бил изоставен на пътя преди Панчарево. Случайни хора, преминаващи в района, са му помогнали да се придвижи. Те вече са били разпитани. Общото му състояние е добро.