Една от водещите компании за кредитиране в България - "Кеш Кредит", стартира нова услуга - "Обединяване на кредити". Чрез нея клиентите могат бързо и лесно да облекчат бюджета си, като обединят вноските си в една при това с по-добри условия. Новата услуга е достъпна от месец март във всички офиси на "Кеш Кредит" в цялата страна.

Удобството и комфорта на клиентите са приоритет номер едно за компанията и затова тя се стреми да предлага постоянно удобни и сигурни решения. Клиентите могат да се възползват от възможността за едновременно погасяване на няколко кредита към небанкови финансиви институции, в един заем. Така те ще заплащат само една вноска на една дата, с една лихва и главница. Кредитът се предоставя за суми до 5000 лв. за срок от 24 месеца. Клиентите могат да получат и допълнителна сума пари, която да използват за реализиране на плановете си.

"Обединяване на кредити" е само един от новите продукти, които компанията подготвя, за да посрещне нуждите на клиентите си. В проучване, което "Кеш Кредит" проведе в началото на годината, анкетираните споделиха своите очаквания и потребности, в резултат на което кредитора откликва с много новости. В краткосрочен план водещата компания ще продължи да развива и да разширява портфолиото си от продукти и услуги.

Кеш Кредит съветва:

Сложете всичките си задължения под една шапка и си осигурете така ценния комфорт! Освен че получавате по-изгодни вноски, подобрявате и кредитната си оценка, което е от съществено значение за следващи кредити. В забързаното ежедневие всеки мисли за срока за плащане на наема или на сметките, на кредита (ами ако е повече от един?), на таксата за детска градина или за семестъра, на гражданската отговорност или винетката - най-лесния начин да си осигурите нужния комфорт е да съумеете да обедините максимално много от регулярните си плащания. С новите си продукти и услуги "обединяване на кредити" и "плащане на сметки" - Кеш Кредит предоставя възможността на клиентите си да заплатят всичко на едно място, като им помага да улеснят ежедневието си и да спестят разходи, за да остане време за значимите неща - семейството и здравето!