Временно ще бъде прекъснато водоподаването в района между ул. „Майстор Манол", ул. „Цариброд", ул. „Годеч" и ул. „Връх Манчо" в столицата.

Спирането на водата е във връзка с реконструкция на уличен канал и водопровод в кв. „Модерно предградие". Водоподаване няма да има от 09.00 до 21.00 часа.

При продължаване на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майстор Манол" и ул. „Връх Манчо".

От 09.00 до 21.00 часа няма да има вода и в кв. „Горубляне" в района между ул. „Селището", ул. „Видлището", ул. „Искър" и ул. „Петър Дипларов". Там ще се извършат превключвания на главен канализационен клон.

При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Селището" и ул. „Искър".

Заради строително монтажни работи в гр. Нови Искър от 09.30 до 21.30 часа е необходимо временно прекъсване на водоснабдяването в гр. Нови Искър - кв. „Славовци" и кв. „Кумарица" .

При продължаване на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Хаджи Димитър" и ул. „Светлина".