До края на месеца всички клиенти на "Теленор" могат да се възползват от атрактивни цени на водещи 5G смартфони. Сред устройствата на фокус са REALME 8 5G 64GB, NOKIA X20 128GB 5G Dual, POCO M4 PRO 5G 128GB, SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G 128GB и TCL 20 5G 128GB (самостоятелно или в комбинация със смарт телевизор).

При покупка на посочените модели смартфони клиентите получават допълнително и отстъпка на стойност 30 лева за покупка на аксесоари като кабели, външни батерии, калъфи, протектори, жични слушалки и много други.

Офертата за 5G смартфоните ще бъде валидна до 31-ви януари, а повече информация за нея можете да намерите на сайта на оператора, както и на място във физическите магазини в цялата страна.

5G технологията разкрива нови хоризонти и създава нови възможности за хората и бизнеса, като им предоставя възможността да се насладят на ненадминато изживяване със стабилна картина на видео стрийминг с безкомпромисно качество. Операторът предлага достъп до иновативната технология без допълнително заплащане за всички клиенти на абонаментен план като част от своята корпоративна стратегия.