Стартира благотворителната кампания за подпомагане на децата на инвалидите и децата на загиналите служители в системата на МВР.

От днес телефон 1866 е вече активен и на него ще могат да бъдат изпращани благотворителни sms-и за набиране на средства за децата.

И тази година кампанията е подкрепена от редица видни български журналисти и общественици, сред които Евгения Живкова, водещите на предаването по Би Ти Ви „Това го знае всяко хлапе" - Део и Димитър Павлов, и журналистите - Николай Дойнов от Нова телевизия, главният редактор на в."Стандарт" Светла Бузукова и редица други.

В рекламния клип, направен специално за тазгодишното издание на кампанията, Део обяснява „Знам, че този sms няма да върне времето назад".

Кампанията е с подкрепата на Министерството на вътрешните работи и лично на вътрешният министър.
В нея организаторите призовават да бъдем съпричастни към децата на всички служители на МВР, дали живота си на обществото.

На старта на кампанията присъстваха и деца на загинали или останали инвалиди служители на МВР. Те споделиха, че кампанията им помага поне на Коледа да се почувстват пълноценни и като останалите деца.