Закъсал ТИР след село Стефан Караджа е блокирал движението в посока Добрич - Генерал Тошево, съобщиха от "24 часа".

Директорът на Областното пътно управление -Добрич, Георги Стратиев, обясни, че са изпратени машини, които да издърпат закъсалия ТИР.

Проблемен участък заради снегонавявания има и след село Спасово в община Генерал Тошево.

По думите на Стратиев силният вятър създава много проблеми в Добричка област. Машини работят по всички направления, но буквално двайсетина минути по-късно снежната покривка се образува отново заради снегонавяванията.

Военни помогнаха на закъсали коли на пътя Карлово – София

Военни помогнаха на закъсали коли на пътя Карлово – София

61-ва бригада оказа помощ на закъсали автомобили на пътя село Копринка

Микробуси пътуват от автогарата в Добрич по всички направления. Има обаче проблемни села, до които колите не са успели да стигнат - съобщиха оттам.До няколко села - Полк. Иваново в община Добричка, Стражица в община Балчик и селата след Крушари, колите не са успели да пробият.

Нормално е движението в посока Варна и другите главни пътища в областта.

В няколко села от община Добричка учениците тази сутрин са заведени до училищата, на обяд са върнати - казаха още от автогарата.

Силният вятър събори над десет дървета на различни места в областта - каза директорът на регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"-Добрич, комисар Дарин Димитров. Дърветата са паднали през нощта срещу 6 февруара в общините Добрич, Добричка община и Генерал Тошево и са отстранени от екипите на службата. Няма нанесени материални щети - добави комисар Димитров.